İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 - KABUL EDİLEN OKULLAR

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne görehazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde İzmir Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir. 17 Kasım 2023 Saat 17.00 itibariyle başvuru süreci tamamlanmış olup yarışmaya kabul edilen okul listemiz okul İnternet sitemizde aşağıdaki şekilde yayınlanmıştır.

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne görehazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde İzmir Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir. 17 Kasım 2023 Saat 17.00 itibariyle başvuru süreci tamamlanmış olup yarışmaya kabul edilen okul listemiz okul İnternet sitemizde aşağıdaki şekilde yayınlanmıştır.

İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 - KABUL EDİLEN OKULLAR

- Bornova Anadolu Lisesi

- İzmir Atatürk Lisesi

- İzmir Kız Lisesi