İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması Tamamlandı

Matematik Seferberliği kapsamında düzenlenen İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Medet EKŞİ'nin ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU'nun teşrifleri ile Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Matematik Zümremizin Koordinesinde Gözetmen Öğretmenlerimizin ve Tören Ekibimizin desteğinde 14 Ocak 2022 Cumartesi Günü önceden yayımladığımız program akışına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Etkinliğimize teşrif ederek bizleri onore eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'e saygılarımızı sunarız.

Etkinliğimize teşrif ederek bizleri onore eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Medet EKŞİ'e saygılarımızı sunarız.

Etkinliğimize teşrif ederek bizleri onore eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU'na saygılarımızı sunarız.

Katılımları ve ilgileri ile bizleri mutlu eden ortaokul öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

İZMİR FEN LİSESİ Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması PROGRAM AKIŞI

14 Ocak 2023 - CUMARTESİ

09.30 - 09.50 : Sınav Salonuna Giriş (Okul yönetimimizin ve matematik zümremizin gözetiminde matematik olimpiyat öğrencilerimizin kat görevlisi olarak desteğinde ortaokul öğrencileri salonlardaki yerlerine alındılar.)

10.00 - 12.00 : Sınav (Okul yönetimimizin ve matematik zümremizin koordinesinde gözetmen öğretmenlerimizin kontrolünde sınav gerçekleştirildi.)

12.00 - 12.30 : Değerlendirme (Okul yönetimimizin ve matematik zümremizin koordinesinde bilişim teknolojileri öğretmenimizin desteğinde yapılan sınav okundu ve değerlendirildi.)

12.00 - 12.30 : Değerlendirme (Konferans Salonumuzda ortaokul öğrencilerimiz ile Matematik Olimpiyat Takımımız buluşturduk.)

- İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması A Grubu Kitapçığı: https://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2023_01/18085305_IZMIR-FEN-LISESI-1.ORTAOKULLAR-ARASI-MATEMATIK-YARISMASI-A-Grubu-Sinav-Kitapcigi.pdf

- İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması B Grubu Kitapçığı: https://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2023_01/18085305_IZMIR-FEN-LISESI-1.ORTAOKULLAR-ARASI-MATEMATIK-YARISMASI-B-Grubu-Sinav-Kitapcigi.pdf

- İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması A Grubu ve B Grubu Cevap Anahtarı: https://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2023_01/18085305_IZMIR-FEN-LISESI-1.ORTAOKULLAR-ARASI-MATEMATIK-YARISMASI-A-ve-B-Grubu-Cevap-Anahtari.jpg

- İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması Ödül Alan İlk 24 Öğrencimizin Sıralaması: https://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785/dosyalar/2023_01/18085544_IZMIR-FEN-LISESI-1.ORTAOKULLAR-ARASI-MATEMATIK-YARISMASI-SONUCLAR.jpeg

NOT: Ödül sıralamasında önce sınava giren öğrencilerimizin büyükten küçüğe doğru net sıralaması dikkate alınmıştır. Netlerde eşitlik olduğu zaman yanlış sayısı az olan öğrencimiz ön sıraya alınmıştır. Yanlış sayısında da eşitlik olduğu zaman doğum tarihine göre yaşı daha küçük olan öğrencimiz ön sıraya alınmıştır.

12.30 - 13.30 : Öğle Yemeği (Okul Yemekhanemiz)

13.30 - 14.00 : Ortaokul öğrencilerimiz, danışman öğretmenlerimiz ve ortaokul öğrencilerimizin velileri sahne önünde 300 ve tribünde 200 kişi olmak üzere spor salonumuzdaki yerlerine geldiler.

14.00 - 15.00 : Ödül Töreni (Spor Salonumuz)

- Saygı Duruşunda Bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın Coşkuyla Okunması (Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR)

- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Konuşmaları

- Matematik Zümre Başkanımız Başöğretmen Davut KASAR'ın Konuşmaları

- İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ün Konuşmaları

- Matematik Zümre Başkanımız Başöğretmen Davut KASAR'ın Bronz Madalya Alan Ortaokul Öğrencilerine Madalyalarını Sunması

- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Gümüş Madalya Alan Ortaokul Öğrencilerine Madalyalarını Sunması

- İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ün Altın Madalya Alan Ortaokul Öğrencilerine Madalyalarını Takdimi

- Kapanış

Matematik Zümremiz

- Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR

- Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ

- Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN

Gözetmen Öğretmenlerimiz

- Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU (Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN)

- Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN

- Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI

- Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL

- Coğrafya Öğretmenimiz Meltem UÇAR

- Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet KURT

- Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY

- Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU

- Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ

- İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN

- Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ

- Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA

- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ

Tören Ekibimiz

- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ

- Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU

- Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR

- Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL

- Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR

- Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ

- Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN

- İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER (Sunucu)

- Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR

- Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ

NOT: Tüm yarışma süreci boyunca İzmir Fen Lisesi öğrencisine yakışan şekilde etkinliklere destek veren başta Matematik Olimpiyat Takımımız olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

FOTOĞRAFLAR BİRİNCİ BÖLÜM

FOTOĞRAFLAR İKİNCİ BÖLÜM