İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Taçlanan Başarılar Gala Törenleri

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Geleneksel Taçlanan Başarılar Gala Töreni" TeknoFest, İzmir Bilim Olimpiyatları ve diğer projeler için 8 Haziran 2023'te İzmir İktisat Kongresi Binasında ve TÜBİTAK 2204A, 2204B, 2204C, 2204D, 2202 ve 2247C için 15 Haziran 2023'te de İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Salonunda gerçekleştirildi. Sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel alanlarda yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir'de eğitim gören tüm öğrenci ve öğretmenleri cesaretlendirmeye ve desteklemeye devam ediyor,  ahlaklı, çalışkan, başarılı, ülkesini ve milletini çok seven öğrenciler yetiştirmek için var gücüyle çalışıyor.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

HABER KAYNAĞI - 8 Haziran 2023: https://izmir.meb.gov.tr/www/izmir-il-milli-egitim-mudurlugunun-geleneksel-taclanan-basarilar-gala-toreni-izmir-iktisat-kongresi-binasinda-gerceklestirildi/icerik/3050

HABER KAYNAĞI - 15 Haziran 2023: https://izmir.meb.gov.tr/www/izmir-il-milli-egitim-mudurlugunun-taclanan-basarilar-tubitak-projeleri-gala-toreni-duzenlendi/icerik/3059

Yayın: 06.07.2023 - Güncelleme: 07.07.2023 09:36 - Görüntülenme: 308