Kazanım Değerlendirme Sınavlarımız Devam ediyor

Sınav takvimimiz doğrultusunda dönem içinde öğrencilerimiz yoğun bir şekilde takip edilmiş ve eksikler tespit edilip sınıf ve öğrenci bazında iyileştirme çalışmaları yapılmıştır. Dönem sonuna kadar kazanım deerlendirme takvimimiz doğrultusunda sınavlarımız devam edecektir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydalarımıza teşekkür ederiz.

Kazanım Değerlendirme Sınavlarımız Devam ediyorKazanım Değerlendirme Sınavlarımız Devam ediyorKazanım Değerlendirme Sınavlarımız Devam ediyor

Yayın: 11.01.2023 - Güncelleme: 11.01.2023 09:45 - Görüntülenme: 260