T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Kış Kampına Katılacak Olimpiyat Öğrencilerimiz İle Kahvaltı Yaptık

17 Şubat 2022 Tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Olimpiyat Danışman Öğretmenlerimizin katılımı ile Kış Kampına katılacak olan olimpiyat takımlarımızda yer alan öğrencilerimize motivasyon amaçlı kahvaltı düzenlendi.

17 Şubat 2022 Tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile Olimpiyat Takımları Danışman Öğretmenlerimizin katılımı ile Kış Kampına katılacak olan olimpiyat takımlarımızda yer alan öğrencilerimize motivasyon amaçlı kahvaltı düzenlendi.

Okulumuzdaki olimpiyat çalışmalarında öğrencilerimize destek olan, emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Kış Kampına Katılacak Olimpiyat Öğrencilerimiz İle Kahvaltı YaptıkKış Kampına Katılacak Olimpiyat Öğrencilerimiz İle Kahvaltı YaptıkKış Kampına Katılacak Olimpiyat Öğrencilerimiz İle Kahvaltı YaptıkKış Kampına Katılacak Olimpiyat Öğrencilerimiz İle Kahvaltı YaptıkKış Kampına Katılacak Olimpiyat Öğrencilerimiz İle Kahvaltı Yaptık

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.02.2022 - Güncelleme: 17.02.2022 16:42 - Görüntülenme: 486
  Beğen | 3  kişi beğendi