Konu Kazanım Sınavları Komisyon Toplantısı

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nden yeni bir uygulamanın haberini paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU´nun başkanlığında Zümre Başkanlarımız Kazanım Sınavları gündemiyle toplantı yaptılar.

Bu dönem iki defa yapılacak olan, İzmir Fen Lisesi Öğretmenlerinin hazırlayacağı özgün soruların yer alacağı ve öğrencilerimizin durumlarının tespit edilmesinde kullanılacak Konu Kazanım Sınavlarının detayları ile ilgili konular görüşüldü.

Öğrencilerimiz için azimle ve disiplinle çalışan değerli öğretmenlerimize emeklerinden öütürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Konu Kazanım SınavlarıKonu Kazanım SınavlarıKonu Kazanım Sınavları

Yayın: 13.02.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:53 - Görüntülenme: 3207