Kütüphanemizi Kullanma ve Kitap Okuma Etkinliklerimiz

Evrenin gizemini kefmetmek için kitaplara yolculuk edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Zümremizin koordinesinde yürütülen etkinliklerden biri de Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'ın öğrencilerimizle birlikte düzenledikleri kütüphaneyi kullanma ve kitap okuma etkinlikleridir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve onlar için emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Yayın: 16.01.2022 - Güncelleme: 16.01.2022 21:56 - Görüntülenme: 250