Masa Tenisi Turnuvamız Tamamlandı

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan'ın koordinesinde 12. Sınıf Öğrencimiz Mehmet Mert Sarp'ın desteğinde tüm sınıflarımızın katılımı ile düzenlenen okul içi masa tenisi turnuvamız tamamlandı. 26 Mayıs 2023'te Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ dereceye giren öğrencilerimize bayrak törenimizde madalyalarını takdim etti ve okulumuzda spor yaparak kendilerini geliştiren tüm öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür etti.

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkıda bulunan ve özellikle enerjilerini faydalı faaliyetlerde değerlendirmelerini sağlayan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza verdikleri uğraştan ve ayırdıkları süreden dolayı çok teşekkür ederiz.

Okul İçi Tenis Turnuvası Ödül TöreniOkul İçi Tenis Turnuvası Ödül TöreniOkul İçi Tenis Turnuvası Ödül TöreniOkul İçi Tenis Turnuvası Ödül Töreni

Yayın: 26.06.2023 - Güncelleme: 26.06.2023 14:16 - Görüntülenme: 188

Etiketler :