Etiket Sonuçları: tenis

Ekm

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Haz

2020 yılından bu yana Türkiye'nin farklı üniversitelerinden ve okullarından matematikçilerin birlikte organize ettiği, Türkiye'deki matematik müfredatına dayalı bir matematiksel bilgi yarışması olan Türkiye Matematik Yarışmasında Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında katılan Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek 11. sınıflarımızdan 3 öğrencimiz, 10. sınıflarımızdan 4 öğrencimiz ve 9. sınıflarımızdan 2 öğrencimiz olmak üzere 9 öğrencimiz 9 madalyayı okulumuza kazandırmışlardır.

Haz

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Kalkan'ın koordinesinde 12. Sınıf Öğrencimiz Mehmet Mert Sarp'ın desteğinde tüm sınıflarımızın katılımı ile düzenlenen okul içi masa tenisi turnuvamız tamamlandı. 26 Mayıs 2023'te Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ dereceye giren öğrencilerimize bayrak törenimizde madalyalarını takdim etti ve okulumuzda spor yaparak kendilerini geliştiren tüm öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür etti.

Ara

14 - 22 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Turnuvalarında Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN yönetiminde Takım Kaptanımız Mehmet Sarp liderliğinde Ediz, Mehmet Ege ve Hüseyin okulumuzu Masa Tenisi alanında başarılı bir şekilde temsil ederek önce birinci turu birincilikle geçmiş ikinci turda da nitelikli oyunları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir.

May

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU desteğinde Mayıs ayı boyunca düzenlenen Bahar Turnuvalarımızda Masa Tenisi ve Langırt Müsabakalarımız da yapıldı.

Haz

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız kızların müsabakaları ile tamamlanmış ve öğrencilerimizin performansları Bayrak Törenimizde ödüllendirilmiştir.

May

Spor yapmayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız tamamlanmıştır.

Mrt

Değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, zeki ve çevik öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız final maçı ile tamamlanmış olup final akabinde kupa töreni yapılmıştır.

Mrt

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.