Mezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALP

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. Deniz TUNÇALP oldu.

Deniz hocamız İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Öğretim Üyesi olarak okulumuzun konferans salonunda bizleri onurlandırdı. Alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Sayın Doç. Dr. Deniz TUNÇALP öğrencilerimiz ile hem mühendislik ve kariyer olanakları hakkında konuştu hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94 koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan kıymetli Deniz hocamıza teşekkür ederiz.

Doç. Dr. Deniz TUNÇALP Kimdir?

- İzmir Fen Lisesi '92

- Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Endüstri Mühendisliği) '97

- Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Yüksek Lisans - Bilgi Sistemleri) '99

- Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Yüksek Lisans - Endüstri Mühendisliği) '00

- İstanbul Bilgi Üniversitesi (Yüksek Lisans - Hukuk) '11

- Sabancı Üniversitesi (Doktora - İşletme) '05

NOT: Fotoğraflar için Kıymetli Ramazan TOPÇU'ya (İFL'nin Dayısı) Değerli Sertaç ATEŞ'e (Öğretmen) teşekkür ederiz.

Mezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALPMezunlar Anlatıyor - Doç. Dr. Deniz TUNÇALP

Yayın: 10.12.2019 - Güncelleme: 12.01.2024 09:19 - Görüntülenme: 1341