Mezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALI

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu seferki misafiri 1992 Yılı Mezunumuz Sayın Prof. Dr. Bilge KARAÇALI oldu.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ, Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce) ve Sedat YOLCU (Almanca) ile Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN (IFL'94) koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan Sayın Prof. Dr. Bilge KARAÇALI hocamıza teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Bilge KARAÇALI kimdir?

"Prof. Dr. Bilge Karaçalı, lisans eğitimini 1997 yılında Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Daha sonra Kuzey Carolina Eyalet Üniversitesi Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün Yüksek Lisans programına katıldı ve önce 1999'da Yüksek Lisans derecesini, ardından 2002'de Doktora derecesini, her ikisi de Elektrik mühendisliği alanında olmak üzere ve matematik yandalı diplomasıyla tamamladı. 2005 yılında Drexel Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği, Bilim ve Sağlık Sistemleri Fakültesi Tümleşik Biyoinformatik Merkezine araştırma yardımcı doçenti olarak katılmadan önce, Pennsylvania Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümünde biyomedikal görüntü analizi alanında araştırma görevlisi olarak çalıştı. Kendisi 2008 yılından beri İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmakta ve halen Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmektedir."

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar ve Sayın Hocamızın tanıtım bilgileri için İngilizce Öğretmenimiz Alime Zenger'e teşekkür ederiz.

Mezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALIMezunlarımız Anlatıyor - Prof. Dr. Bilge KARAÇALI

Yayın: 08.11.2021 - Güncelleme: 08.11.2021 13:50 - Görüntülenme: 493