Motivasyon Yemeği - Mangal

Çeşitli akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarda veya spor - sanat alanında başarı sağlamış ekiplerini küçük organizasyonlar ile kutlarken tüm öğrencilerinin katıldığı ve tüm okulun motivasyonunu yüksek tutmak için büyük organizasyonlara da imza atan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize söz verdiği ve tüm okulun mutlulukla katıldığı mangal yemekleri devam ediyor.

Öğrencilerimizin akıllarına ve kalplerine hitap ederken midelerini pas geçmeyen okulun tüm paydaşlarına teşekkür eder mangalarımızın zenginleşerek devam edeceğini hatırlatmak isteriz.

Motivasyon Yemeği - MangalMotivasyon Yemeği - MangalMotivasyon Yemeği - Mangal

Yayın: 04.01.2022 - Güncelleme: 06.01.2022 14:28 - Görüntülenme: 3503