Münazara Yarışması ve Etkinlikleri

Kendini ifade etmeyi bilenlerin ve fikirlerinin arkasında durabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir münazara etkinliği haberi paylaşıyoruz. Değerli Türk Dili ve Edebgiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde okul münazara takımımız özel bir okulun düzenlediği münazara etkinliğine katıldılar.

Münazara Yarışması ve Etkinlikleri

- Öğrencilerimiz ilk gün liderlik semineri aldılar.

- Öğrencilerimiz Münazara Turnuvasında Çeyrek Finale kaldılar.

- Öğrencilerimiz Münazara Turnuvasında Yarı Finale kaldılar.

Devam eden etkinlikte emeği geçen Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimize, Münazara Takımımıza ve 10. Sınıf Öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 15.05.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 10:56 - Görüntülenme: 3263