Etiket Sonuçları: fikir

Tem

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde IHLAMUR isimli Takımları ile hem okulumuzu hem de Türkiye'yi Global Youth Entrepreneurship Challenge 2023 yarışmasında öğrencilerimiz Burak Sina AKBUDAK, Aliberk SANDIKÇI, Ömer Arda MURATOĞLU, Burak Safa KAHRAMAN ve Aziz KULAK temsil ettiler.

Ara

Bilim ile yoğrulmuş nitelikli ve bilinçli iyi insanların okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimizin bilim olimpiyatlarında, proje yarışmalarında, akademik başarılarında ve sosyal kulüp etkinliklerinde bir çok fikir, hizmet ve ürün ortaya koyduklarını gördük ve bunlarla gurur duyuyoruz. Şimdi bu fikir, hizmet ve ürünlerimizi Türk Patent ve Marka Kurumunun Milli Eğitim Bakanığı ile yaptığı işbirliği kapsamında ya ücretsiz ya da cüzi bir ücret karşılığında kayıt altına alıyoruz.

Şbt

52 okul arasında ilk 4´e kalan 9. sınıf öğrencilerinin (çaylak münazaracıların) okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Hicran ve Ömer Faruk İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Lisesinde düzenlediği Münazara Yarışmasında fırtına estirdiler. 52 okul arasından önce ilk 16´ya kalıp ardından ilk dörtte finalist olan öğrencilerimiz muazzam bir performans göstererek İzmir Fen Lisesini en iyi şekilde temsil edip kupayı okula getirdiler.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Temalı Panolar hazırladılar.

Kas