Münazarada İlk Dörtte Fırtına Estirdik

52 okul arasında ilk 4´e kalan 9. sınıf öğrencilerinin (çaylak münazaracıların) okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Hicran ve Ömer Faruk İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Lisesinde düzenlediği Münazara Yarışmasında fırtına estirdiler. 52 okul arasından önce ilk 16´ya kalıp ardından ilk dörtte finalist olan öğrencilerimiz muazzam bir performans göstererek İzmir Fen Lisesini en iyi şekilde temsil edip kupayı okula getirdiler.

Bayrak Törenimizde Müdür Başyardımcımız Olay ÖZTEMEL bu muazzam performanstan ötürü öğrencilerimizi kutladı ve alkış fırtınası arasında öğrencilerimize kupalarını takdim etti.

Değerli öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

NOT: Haberimizde kullandığımız görseller için kıymetli Handan öğretmenimize ve Sertaç öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 26.02.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:54 - Görüntülenme: 720