Öğrencilerimiz 3 Birincilik Kazandılar

Üst düzey bilim, teknoloji, sanat, matematik ve mühendislik (STEAM) çalışmaları yaparak hem kendilerini geliştiren hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde BUCA IMSE²F 2021 Uluslararası Proje Yarışmasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in danışmanlığında öğrencilerimiz Mehmet Akif KARAKAŞ ve Taylan YALÇIN Matematik-Bilgisayar Kategorisinde 1.lik, Uluslararası Temsilcilik (RYES Rusya) ve En iyi makale ödülü (AYIMI JOURNAL ISAC) olmak üzere toplam 3 ödül alarak bizleri gururlandırdılar.

Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'e ve azim ve öğrencilerimiz Mehmet Akif ve Taylan'a proje çalışmalarına verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken hem kıymetli öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan ve aldıkları sonuçtan ötürü tebrik ederiz.

Kapanış Töreni: https://www.youtube.com/watch?v=rnqSLOZqL0o

Tören Programı

- Programın Sunumu

- İstiklal Marşımızın Okunması