Okul Yönetimimizin Yakın İlgisi

Öğrencilerinin sesini her daim duyan ve öğrencilerini yakından izleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ yönetim kadrosuyla birlikte 9. sınıflarımıza tekrar hoşgeldiniz demek, her zaman iletişime açık olduklarını belirtmek ve İzmir Fen Lisesinin güçlü bir kültürü ve her zaman artan bir başarısı olduğunu belirtmek için 9. sınıflarımızın derslerine konuk oldular.

Okulumuzdaki kültürün zenginleşmesine katkı sağlayan ve başarısına başarı katan tüm paydaşlarımıza teşiekkür ederiz.

Okul Yönetimimizin Yakın İlgisiOkul Yönetimimizin Yakın İlgisiOkul Yönetimimizin Yakın İlgisi

Yayın: 09.09.2021 - Güncelleme: 09.09.2021 11:16 - Görüntülenme: 362

Etiketler :