Olimpiyat Mülakatlarımızı Tamamladık

9 Ocak 2024 Salı Günü Biyoloji Olimpiyat Takımı Danışmanımız Meryem YAZICI ve Bilim Kurulu Başkanımız Sertaç ATEŞ (Bilişim Teknolojileri) koordinesinde Matematik Olimpiyat Odasında 9. sınıf öğrencilerimizden olimpiyat çalışması yapmak isteyen ve takımlarımızda yer almak için aday olan öğrencilerimiz TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları sürecini yaşamış deneyimli olimpiyatçılarımızla genel mülakatlarda buluştular.

Okulumuzda TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında çalışma yapmak isteyen aday öğrencilerimiz dönem başından bu yana yapılan eğitimlerdeki ve sınavlardaki performanslarının yanında kendilerine genel mülakatta sorulan sorularla da olimpiyat konusundaki ilgi, istek ve becerilerini ortaya koydular.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 16:59 - Görüntülenme: 156