Olimpiyat Tanıtım Dersleri Tamamlandı

Matematik, Fizik, Astronomi, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanlarında okulumuzda TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında çalışma yapmak isteyen 9. sınıf öğrencilerimiz için verilen tanıtım dersleri tamamlandı. Genel mülakatların ardından hedef odaklı yoğunlaştırılmış çalışmalarımız ile öğrencilerimiz kararlılıkla hedeflerine doğru ilerlemeye devam edecekler.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Olimpiyat Tanıtım Dersleri TamamlandıOlimpiyat Tanıtım Dersleri Tamamlandı

Yayın: 13.12.2022 - Güncelleme: 13.12.2022 11:11 - Görüntülenme: 209