Onur Kurulumuz Titiz Bir Şekilde Çalışıyor

Öğrencilerimizin okul yönetimine katılmalarını ve okulun işleyişine yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla her sınıfın bütün şubelerinden birer öğrencimiz, ders yılı başında sınıf rehber öğretmenlerinin gözetiminde öğrenciler tarafından seçilerek oluşturulan Onur Genel Kurulumuz Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU başkanlığında titiz bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 13.12.2022 - Güncelleme: 13.12.2022 12:32 - Görüntülenme: 189

Etiketler :