Organ Bağışı ve Nakli Eğitimi

12 Aralık 2023 Salı günü öğrencilerimize "Organ Bağışı ve Nakli Eğitimi" Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR desteğinde okulumuza gelen Eğitim Uzmanı tarafından verilmiştir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Organ Bağışı ve Nakli EğitimiOrgan Bağışı ve Nakli EğitimiOrgan Bağışı ve Nakli EğitimiOrgan Bağışı ve Nakli EğitimiOrgan Bağışı ve Nakli Eğitimi

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 21:37 - Görüntülenme: 139