Organ Nakli ve Bağışı Semineri

3 Ocak 2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü Hemşiresi tarafından 9. sınıf öğrencilerimize Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde öğrencilerimizin sağlık konusunda daha bilinçli ve daha hassas olması için organ bağışı konusunda seminer verildi. Diyabet konusunun da konuşulduğu seminer hemşire konuğumuzun etkili sunumu ile hem farkındalık yaratmış hem de öğrencilerimiz tarafından beğenilmiştir.

Değerli uzmanımıza verdiği emek ve ayırdığı zaman için teşekkür ederiz.

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR'a teşekkür ederiz.

Organ Nakli ve Bağışı SemineriOrgan Nakli ve Bağışı SemineriOrgan Nakli ve Bağışı SemineriOrgan Nakli ve Bağışı Semineri

Yayın: 03.01.2023 - Güncelleme: 03.01.2023 20:13 - Görüntülenme: 106

Etiketler :