Pansiyonda Sabahlar Olmasın 2

Öğrencilerimizin azimli, kararlı ve planlı bir şekilde hedeflerine doğru gitmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Pansiyon Nöbetlerinde değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin sorularını çözmekte veya takıldıkları konularda onlara ders vermektedirler.

Bu hafta Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi Başkanımız Alev BAŞDAKOL´un nöbetinden kareler paylaşıyoruz. Öğretmenimiz her zaman olduğu gibi yine etüt salonunda öğrencilerimizin sordukları soruları yanıtlıyor veya takıldıkları konularda onlara ders anlatıyordu.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Pansiyonda Sabahlar Olmasın 2Pansiyonda Sabahlar Olmasın 2Pansiyonda Sabahlar Olmasın 2Pansiyonda Sabahlar Olmasın 2

Yayın: 10.01.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:48 - Görüntülenme: 3604