Proje Ekipleri ile Proje Çalışması Toplantısı

Nitelikli proje çalışmaları yaparak bilimle iç içe olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Değerli Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN eş güdümünde proje danışman öğretmenlerinin desteğinde proje ekiplerimiz ile proje çalışmalarının nasıl yapılacağı ile ilgili düzenlemeler konuşuldu, konu ile ilgili kararlar alınarak bu kararlar kabul edildi.

Bilim yolunda azim ve kararlılıkla ilerleyen tüm proje ekiplerimize şimdiden başarılar dileriz.

Proje Ekipleri ile Proje Çalışması ToplantısıProje Ekipleri ile Proje Çalışması ToplantısıProje Ekipleri ile Proje Çalışması Toplantısı

Yayın: 16.10.2019 - Güncelleme: 07.06.2024 14:01 - Görüntülenme: 743

Etiketler :