Proje Sunumları Devam Ediyor - Neva ve Sude

Azim ve kararlılıkla sürdürülüp sonuç alınan proje çalışmaları ile öğrencilerine bilimi sevdiren ve Prestijli Birinciliklerle adından söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 10. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projelerimizin 10. Sınıflarımıza sunumuyla devam ediyor.

Değerli öğrencilerimiz buram buram bilim kokan projelerini kullandıkları bilimsel yöntem ve teknikleri vurgulayarak adım adım anlattılar. Bununla birlikte neden proje yaptıklarını, nasıl bir ön çalışma yaptıklarını ve proje yaparken mutlaka dikkat edilmesi gereken önemli aşamaları / durumları da öğrencilerimize anlattılar. Başarılı bir proje çalışması için bazı sırlarını da açıklayan ekiplerimiz 10. sınıflarımızdan bayağı alkış alarak sunumlarını tamamladılar.

Bu değerli çalışmaların altına imzalarını atan ve İFL´li olmanın hakkını veren değerli öğrencilerimize ve bu değerli çalışmaları dikkatle ve ilgiyle takip eden 9. Sınıf Öğrencilerimize emek ve sabırlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

SUNUM YAPILAN PROJE BİLGİLERİ

Başvuru Kodu: 1689B012020721

Proje Ekibi: SUDE EZEROĞLU ve NEVA AKBURAK