Proje ve Olimpiyat Çalışmaları Gündemli Bilim Kurulu Toplantımız

Planlı ve hedef odaklı çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde ve Bilim Kurulu Proje Koordinatörü Ergül ATICI GÜVEN desteğinde TÜBİTAK 2202 ve TÜBİTAK 2204A çalışmalarının danışmanları ile Proje ve Olimpiyat Çalışmalarımız gündemi ile Bilim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Okulumuz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 22.03.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 12:13 - Görüntülenme: 634

Etiketler :