Resim Yarışmasında İlçe Birincisiyiz

Bilimin keskin sınırlarına rağmen hayal dünyasının ufuklarını zorlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencimiz Zeynep 24 Kasım Münasebeti ile düzenlenen Resim Yarışmasında İLÇE BİRİNCİSİ oldu.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür eder aldıkları sonuçtan dolayı Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'u ve Pahabiçilmez öğrencimiz Zeynep'i tebrik ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Filiz Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Resim Yarışmasında İlçe BirincisiyizResim Yarışmasında İlçe BirincisiyizResim Yarışmasında İlçe BirincisiyizResim Yarışmasında İlçe BirincisiyizResim Yarışmasında İlçe Birincisiyiz

Yayın: 30.11.2019 - Güncelleme: 29.05.2024 11:35 - Görüntülenme: 945