Robot Deneyimleri Paylaşılıyor - Ahmet GACAR

Öğrencilerimizin kariyerlerine yönelik kişisel gelişimlerine fayda sağlayan her türlü eğitsel faaliyeti ve sosyal kulüplerde öğrencilerimizin aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Konferans Salonumuzda 18.10 - 18.30 saatleri arasında Konak Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü - 1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik ve Elektronik Öğretmeni Ahmet GACAR öğrencilerimize Fırtına isimli çizgi izleyen robotlarını anlattı.

Sabırla konuk öğretmenimizi dinleyen kıymetli öğrencilerimize ve emektar öğretmenimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 15.11.2016 - Güncelleme: 27.05.2024 10:27 - Görüntülenme: 3189