Satrançta 2 Kupa ve 2 Madalya

Başarılarını vizyonu doğrultusunda her alanda perçinlerken öğrencilerinin çok yönlü gelişmelerini destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katılan öğrencilerimiz için yapılacak tören salgın tedbirleri kapsamında iptal edilince Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL (Beden Eğitimi) federasyon temsilcilerinden okul kupalarımızı ve madalyalarımız teslim aldı. Okulumuzda sergilenecek olan Kupalarımız ve yüz yüze eğitimde öğrencilerimize takdim edilecek madalyalarımız ise okul yönetimimize Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN tarafından teslim edildi.

HABER DETAYI: https://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785//icerikler/izmir-okullar-arasi-online-satranc-turnuvasi-dordunculuk-ve-besincilik_10820286.html

Öğrencilerimiz için faal olarak çalışan ve onların kendilerini çok yönlü bir şekilde gelişmelerine katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Satrançta 2 Kupa ve 2 MadalyaSatrançta 2 Kupa ve 2 MadalyaSatrançta 2 Kupa ve 2 Madalya

Yayın: 11.04.2021 - Güncelleme: 11.04.2021 15:22 - Görüntülenme: 287