İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvası DÖRDÜNCÜLÜK ve BEŞİNCİLİK

Salgın döneminde Chess.com ve LiChess.org aracılığı ile satranç oynamaya devam eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 14 öğrencimiz İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katıldılar ve turnuvada öğrencimiz Ömer Işık 15 Yaş Kategorisinde Dördüncü ve Eren Acet 16 Yaş Kategorisinde Beşinci olmuştur.

Yaş Gruplarına Göre İstatistiklerimiz:

15 Yaş Kategorisinde Yarışan Öğrenci Sayımız: 4

15 Yaş Kategorisinde Yarışan TOPLAM Öğrenci Sayısı: 46

Alınan Dereceler: 4., 23. ve 30. (Bir öğrencimiz de turnuvaya katılmamıştır)

16 Yaş Kategorisinde Yarışan Öğrenci Sayımız: 5

16 Yaş Kategorisinde Yarışan TOPLAM Öğrenci Sayısı: 63

Alınan Dereceler: 5., 16., 35. ve 51. (Bir öğrencimiz de turnuvaya katılmamıştır)

17 Yaş Kategorisinde Yarışan Öğrenci Sayımız: 5

17 Yaş Kategorisinde Yarışan TOPLAM Öğrenci Sayısı: 33

Alınan Dereceler: 10., 10., 14. ve 18. (Bir öğrencimiz de turnuvaya katılmamıştır)

Yayın: 13.02.2021 - Güncelleme: 13.02.2021 14:20 - Görüntülenme: 614

Etiketler :