Sene Sonu Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılındaki faaliyetlerimizi değerlendirmek ve bir sonraki yıl için planlar yapmak amacıyla Biyoloji Zümre Başkanımız Meryem YAZICI´nın başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz için canıgönülden çalışan tüm öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Sene Sonu Zümre Başkanları Toplantısı YapıldıSene Sonu Zümre Başkanları Toplantısı YapıldıSene Sonu Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı

Yayın: 22.06.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:53 - Görüntülenme: 3119