Etiket Sonuçları: zümre

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İkinci Dönem Başı Zümre Başkanları Kurulu Toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Şbt

22 Şubat 2023 çarşamba günü bilim kurulumuzda öğle arasında ikinci dönem başı okul zümre başkanları kurulu toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Şbt

10 Şubat 2022 Tarihinde 16.00 - 18.00 saatleri arasında okulumuz öğretmenler odasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Zümre Başkanları Toplantımız belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde değerlendirip öğrencilerinin en iyisini yapabilmelerinde onlara yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Mesleki Eğitim Dönemimizde kurul, komisyon ve zümrelerimiz verimli bir şekilde çalıştı ve ihtiyaç duyulan eğitimleri de alarak 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Şbt

"Her alanda her zaman en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyebilmek için çalışan öğrencilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu ve ertesi gün Zümre Başkanları Kurulu Toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Kas

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandılar ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Şbt

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.

Ara

Nitelikli ve güçlü bir eğitim - öğretim kadrosunun lideri olmanın haklı onurunu yaşayan ve bunun sorumluluğunu taşıyan Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında, veli toplantımız sonrası gerçekleştireceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili kararlar almak için Zümre Başkanları Toplantısı yaptık.