Şevval Arpacıoğlu SÖZEL Türkiye 1.si

Hedefini bilen, o hedefe yönelik titiz ve kararlı bir şekilde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. 2019 yılı mezunlarımızdan Şevval Arpacıoğlu girdiği 2020 YKS'de Sözel Puanına göre TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Tercih dönemi içindeyiz ve tüm tercih yapacak öğrencilerimizi tebrik ederiz. Toplu istatistiklerde hem hedeflerine ulaştılar hem de yüzümüzü güldürdüler.

Bu toplu başarının yakalanmasında okul aile birliğimiz ve öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimiz için emek harcayan, zaman ayıran ve performans gösteren tüm paydaşlarımıza çok teşekkür eder hepsini tebrik ederiz.

Şevval Arpacıoğlu SÖZEL Türkiye 1.si

Yayın: 09.08.2020 - Güncelleme: 09.08.2020 22:16 - Görüntülenme: 4761