SİBERAY Bilgilendirme Videosunu İzledik

Önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında 4 Nisan 2023 - 07 Nisan 2023 tarihleri arasında https://siber.bilisimgunleri.org/ adresinde yer alan "14-18 Yaş Grubu Siber Farkındalık Eğitimi" videosu okulumuz öğrencilerine izletilmiştir.

SİBERAY Projesi nedir?

SİBERAY Programı, internette yer alan bilgi kirliliğinden, teknoloji, dijital oyun ve sosyal medya bağımlığından, siber zorbalıklardan korunma ve siber dünyada zaman yönetiminden, siber dünyada özel hayatımızın gizliliği ve kişisel verilerimizi ne şekilde  koruyabileceğimiz ile yine siber suç olarak adlandırılan Phishing (oltalama), kart kopyalama ve hediye çeki dolandırıcılık yöntemleri gibi başlıkları içeren çocuklarımızın ve ebeveynlerimizin siber dünyada karşılaşabilecekleri tehlikelerden ne şekilde korunabileceklerini ya da bunlardan herhangi biri ile mağdur olunması durumunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine ışık tutan bir farkındalık projesidir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 17.04.2023 - Güncelleme: 17.04.2023 14:23 - Görüntülenme: 179

Etiketler :