Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız İlk Maçla Başladı

Spor yaparak bedenlerini zinde tutmaların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Kurallara, usüllere ve ilkelere dikkat edilerek düzenlenen kapalı saha futbol turnuvamızda takımlarımız maça başlamadan önce Beden Eğitimi Öğretmenimizin koordinesinde ısınırlar. Herhangi bir sakatlık veya kazayı önlemek için yapılan ısınma faaliyetinden sonra Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz koordinesinde takımlar sahaya davet edilir. Takım kaptanlarımızın para atışı ile top ve kale seçimi yapılmasının ardından baş hakem başlama düdüğünü çalar ve futbol maçı başlar.

Öğrencilerimizin spora yatkın olmasından dolayı ilk pastan itibaren seyri güzel ve seviyesi yüksek kapalı saha futbol maçımız başlar. Teknikleri ve takım oyunları ile bol alkış alan gençlerimiz sahada İzmir Fen Lisesine yakışan güzellikte bir mücadele sergilerler. Saha kenarında arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimiz saha içindekiler gibi adap ve usül bilerek tezahürat yapar ve maçı heyecanla izlerler.

Yayın: 04.12.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 11:44 - Görüntülenme: 2144