Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı

Zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarımız seyri güzel bir final maçı ile tamamlandı. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakalarının galibi 10C kupayı kaldırdı.

Teknikleri ve takım oyunlarının yanı sıra taraftarı ile de örnek bir turnuva olan Sınıflar Arası Futbol Turnuvasına iştirak eden, gerek saha ter döken gerekse tribünde takımlarını destekleyen, tüm öğrencilerimiz için bu güzel etkinlik sona erdi.

NOT: Fotoğraflar için Değerli öğrencimiz Melis´e teşekkür ederiz.

Sınıflar Arası Futbol Turnuvası TamamlandıSınıflar Arası Futbol Turnuvası TamamlandıSınıflar Arası Futbol Turnuvası TamamlandıSınıflar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı

Yayın: 12.02.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 11:44 - Görüntülenme: 591