Speak Break and Dyned Projesi Devam Ediyor

Konuşarak ve alıştırma yaparak İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime Zenger koordinesinde Bornova İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Projesi olan Speak, Break & DynEd Projesi devam ediyor.

29 Haziran 2019 günü Ege Üniversitesi ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan, okulumuzun da ortak olduğu, öğrencilerin İngilizce pratik yapmaları ile ilgili proje ikinci yılında okulumuzda 5 Kasım 2019 başlamıştır.

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinden, Doğa öğretmenimiz ve Bahar öğretmenimiz, Toplum Hizmetleri Uygulamaları dersi çerçevesinde, haftada bir gün okulumuza gelerek, 9 sınıflar ile Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uyumlu olarak değişik konularda Konuşma (Speaking) etkinliği yapmaktadırlar.

Projenin oluşması, Bornova okullarında ve okulumuzda uygulanmasında emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Alime Zenger'e verdiği emek ve ayırdığı zamandan ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Speak Break and Dyned  Projesi devam ediyorSpeak Break and Dyned  Projesi devam ediyorSpeak Break and Dyned  Projesi devam ediyor

Yayın: 18.11.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:26 - Görüntülenme: 604