Etiket Sonuçları: break

Ara

Zamanını verimli kullanıp çok yönlü kendini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde DynEd sistemindeki performanslarına göre 9. sınıfların en iyilerine Başarı Belgelerini Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ verdi.

Ara

Kas

Konuşarak ve alıştırma yaparak İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime Zenger koordinesinde Bornova İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Projesi olan Speak, Break & DynEd Projesi devam ediyor.

Kas

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile hayata geçirilen “Speak Break and DynEd” Projesi okulumuzda Proje Grubunda Yer Alan İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde aktif olarak uygulanmaktadır.