Şube Öğretmenler Kurullarımız Toplandı

Hem şubenin ilerlemesi hem de kişisel ilerlemenin izlenmesi ile gerektiğinde düzeltici gerektiğinde iyileştirici faaliyetlerin planlandığı ve sonuçlarının değerlendirildiği okul İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem Kılıçaslan ile Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarına devam etmektedir.

Öğrencilerimiz için en iyisini düşünen, düşünülene katkı sağlayan ve düşündüğünü gerçekleştiren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Zeka Oyunları 1 Uzaktan Eğitimi Kursu

Yayın: 05.05.2021 - Güncelleme: 05.05.2021 22:44 - Görüntülenme: 298