Teleskop ve 6 Kitap Teslim Alındı

İzmir Fen Liseliler Derneği üyesi olan mezunlarımız tarafından olimpiyat çalışmalarımızın desteklenmesi için yapılan ilk bağış paketi okulumuza ulaşmıştır. 10 Nisan 2023 tarihinde Astronomi ve Astrofizik Olimpiyat Takımımız için Teleskop ve 12 Nisan 2023 tarihinde de Biyoloji Olimpiyat Takımımız için 3 + 3 = 6 adet Kitap teslim alınmış ve öğrencilerimizin kullanımı için olimpiyat takımlarımıza teslim edilmiştir.

Sürecin koordinesi esnasında aktif çalışan İzmir Fen Liseliler Derneği Başkanı Tufan KAYNAK, İzmir Fen Liseliler Derneği Bilim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Gökhan KİPER ve İzmir Fen Liseliler Derneği Dış İlişkiler Sorumlusu Gencay Mutlu ÖLÇER başta olmak üzere bu katkının sağlanmasında maddi ve manevi desteği olan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Teleskop ve 6 Kitap Teslim AlındıTeleskop ve 6 Kitap Teslim AlındıTeleskop ve 6 Kitap Teslim AlındıTeleskop ve 6 Kitap Teslim AlındıTeleskop ve 6 Kitap Teslim Alındı

Yayın: 12.04.2023 - Güncelleme: 12.04.2023 12:43 - Görüntülenme: 438

Etiketler :