Tiyatro Çalışmaları Devam Ediyor

Okuyan, düşünen, sorgulayan ve fikirlerini sahneleyebilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz uzman eğitmen desteğinde Tiyatro Çalışmalarına devam ediyorlar.

Deneyimli öğretmenimizin kılavuzluğunda ilerleyen öğrencilerimiz elemeler sonrası temel tiyatro eğitimleri ile çalışmalarını sürdürüyorlar.

Tiyatro Çalışmaları Devam EdiyorTiyatro Çalışmaları Devam EdiyorTiyatro Çalışmaları Devam EdiyorTiyatro Çalışmaları Devam EdiyorTiyatro Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 28.10.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 10:56 - Görüntülenme: 3373