Tiyatromuz için Çalışmalarımız Devam Ediyor

Okulumuzda Tiyatro Kulübümüzün çalışmaları kapsamında her çarşamba 16.00 - 18.00 saatleri arasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz ve aynı zamanda Tiyatro Kulübü Danışman Öğretmenimiz Handan EKİCİ gözetiminde ve koordinesinde öğrencilerimizle tiyatro ve yaratıcı drama etkinliklerimiz devam ediyorlar.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Tiyatromuz için Çalışmalarımız Devam EdiyorTiyatromuz için Çalışmalarımız Devam EdiyorTiyatromuz için Çalışmalarımız Devam Ediyor

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 06.01.2024 15:26 - Görüntülenme: 312