TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları 12 Madalya

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sonuçları Açıklandı.

Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar ve Astronomi alanlarında derin çalışmalar yapan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatlarına hazırlandılar, verdikleri emeğin karşılığını 1 Altın 6 Gümüş ve 5 Bronz toplamda 12 madalya ile kazandılar.

Birinci Aşama Sınavları ile başlayıp ikinci aşama sınavına kadar azimle çalışan, emek veren ve zaman ayıran değerli öğrencimizi canıgönülden kutluyoruz. Takım seçmelerine hazırlanan öğrencilerimize ve öğretmenlerine kolaylıklar diliyoruz.

Emek gençlerimizin gurur Türkiye'mizin dediğimiz olimpiyat çalışmalarında Kış Okulunun son sınavının ardından Takım Seçme Sınavları ve Takım Kampları ile Olimpiyatın Uluslararası kısmı devam edecektir.

MADALYA KAZANAN ÖRENCİLERİMİZ VE MADALYALARI

KİMYA (2 Gümüş + 3 Bronz = 5 Madalya)

İlkim Naz Esen - Gümüş

Efe Ok - Gümüş

Bedirhan Doymuş - Bronz

Şevki Erdur - Bronz

Bahri Eren Sarıkaya - Bronz

BİYOLOJİ (1 Altın ve 1 Gümüş = 2 Madalya)

Deniz Ekerbiçer - Altın

Beyza Sıla Demirel - Gümüş

FİZİK (2 Gümüş = 2 Madalya)

İclal Asya Aksoy - Gümüş

Şenol Tarhan - Gümüş

MATEMATİK (2 Bronz = 2 Madalya)

Ömer Şen - Bronz

İbrahim Selçuk - Bronz

ASTRONOMİ (1 Gümüş = 1 Madalya)

Talha Kağan Tosun - Gümüş

Bu süreçte öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize, azimle çalışan ve emek veren öğrencilerimize ve olimpiyat takımı danışmanı olarak takımlarını destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sonuçları Açıklandı.

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 21.01.2024 20:16 - Görüntülenme: 555