TÜBİTAK 2204A için 16 Proje Başvurusu Yaptık

55.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için öğrencilerimizin yaptığı araştırma çalışmalarından 16 tanesi tamamlanmış ve proje başvurusu yapılmıştır. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde başvuruları yapılan 16 Adet Öğrenci Projemizi Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Zuhal GÜL (Biyoloji) ve Bilim Kurulu başkanımız Sertaç ATEŞ (Bilgisayar) ileriki çalışmalar için tasnif etmişlerdir.

Bu değerli araştırma projelerinde özveri göstererek titizlikle çalışan tüm öğretmen, öğrenci ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

KATEGORİLERE GÖRE DAĞILIM (16 proje):

BİYOLOJİ – 3

DEĞERLER EĞİTİMİ – 2