Etiket Sonuçları: başvuru

Şbt

55.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için öğrencilerimizin yaptığı araştırma çalışmalarından 16 tanesi tamamlanmış ve proje başvurusu yapılmıştır. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde başvuruları yapılan 16 Adet Öğrenci Projemizi Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Zuhal GÜL (Biyoloji) ve Bilim Kurulu başkanımız Sertaç ATEŞ (Bilgisayar) ileriki çalışmalar için tasnif etmişlerdir.

Kas

Okulumuzda yapılacak olan Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması'nın başvuruları için 15 Kasım 2022 tarihinde saat 08.00'da başvuru ekranı http://meb.ai/rUlsxr adresinde aktif hale gelecektir. Başvurularınızı o adresten yapabilirsiniz. 16 Aralık 2022 tarihi saat 17.00'da başvurular sona erecektir.

Ock

Erken yaşlarda bilimsel araştırmalar yapmaya başlayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Proje Koordinatörümüz ve Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde Proje Danışman Öğretmenlerimizin desteğinde 2019 Nisan ayından bu yana yapılan ve tamamlanan bilimsel araştırmaların sonuçları raporlaştırılmakta ve raporlar 51. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında değerlendirilmesi için TÜBİTAK BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemine yüklenmektedir.