TÜBİTAK 2204D Projeleri Başladı ve Devam Ediyor

9 Ekim 2022 tarihinde 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Çağrı Duyurusu öğrencilerimizle paylaşıldı ve proje kapsamında bir çok ekibimiz araştırmalarını yoğunlaştırdı. Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA danışmanlığında proje çalışmasına başlayan 10. Sınıf öğrencimiz Çağla, toprak beslemesi ile ilgili araştırması kapsamında Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Mahmut TEPECİK ile 26 Ekim 2022 tarihinde görüştü ve kendisinden 2204D kapsamında etik kurallar içinde yardım aldı.

Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Mahmut TEPECİK'e öğrencimizin bilim insanı olma yolundaki sürecine değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

TÜBİTAK 2204D Projeleri Başladı ve Devam Ediyor

Yayın: 14.12.2022 - Güncelleme: 14.12.2022 12:02 - Görüntülenme: 302