10 Ocak 2022 tarihinde açıklanan sonuçlara göre Matematik, fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar alanlarında derin çalışmalar yapan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatlarına hazırlandılar, verdikleri emeğin karşılığını 1 Altın 9 Gümüş ve 6 Bronz toplamda 16 madalya ile okul rekorumuzu kırarak kazandılar.

Birinci Aşama Sınavları ile başlayıp ikinci aşama sınavına kadar azimle çalışan, emek veren ve zaman ayıran değerli öğrencimizi canıgönülden kutluyoruz. Takım seçmelerine hazırlanan öğrencilerimize ve öğretmenlerine kolaylıklar diliyoruz.

Emek gençlerimizin gurur Türkiye'mizin dediğimiz olimpiyat çalışmalarında Kış Okulunun son sınavının ardından Takım Seçme Sınavları ve Takım Kampları ile Olimpiyatın Uluslararası kısmı devam edecektir.

MADALYA KAZANAN ÖRENCİLERİMİZ VE MADALYALARI

KİMYA (3 Gümüş + 3 Bronz = 6 Madalya)

Kumsal Kaanoğlu - Gümüş

Selen Şahin - Gümüş