TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Tanıtımı

Öğrencisinin potansiyelinin farkında olan ve o potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeleri için öğrencilerine fırsat sağlayan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Kararları doğrultusunda Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ 9. sınıf öğrencilerimize salgın tedbirleri kapsamında kendi sınıflarında TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları tanıtımı yaptı.

Bilim Kurulu Başkanımıza ayırdığı zaman ve verdiği emekten ve öğretmenimizi ilgiyle ve hayranlıkla dinleyen öğrencilerimize katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları TanıtımıTÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Tanıtımı

Yayın: 09.09.2021 - Güncelleme: 09.09.2021 11:09 - Görüntülenme: 477