Türkiye Finallerinde Altıncı Olduk

İyi bir analiz ve bu analizden çıkarılan sonuç ile görülmeyeni görebilen çalışan ve azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleri ile Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Ege Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerinde 99 okul takımı ile karşılaşan 11. Sınıf Öğrencilerimiz Eren, Zeynep ve Alper İzmir Fen Lisesini en iyi şekilde temsil ederek 99 takım arasından sıyrılıp Türkiye ALTINCISI olmuşlardır.

Öğrencilerimizin ve öğretmenimizin süreç içinde verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü kendilerine teşekkür ederken ortaya koyulan performans ve alınan sonuçtan dolayı da kendilerini tebrik ederiz.

Yayın: 11.04.2021 - Güncelleme: 11.04.2021 15:39 - Görüntülenme: 249

Etiketler :