Türkiye Tek Yürek - Yaralarımızı Saracağız

Bornova Kaymakamlığı himayelerinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçemizde yürütülen "Bornova Tek Yürek" destek kampanyasına Okul Yönetimimizin, Öğretmenlerimizin, Velilerimizin, Öğrencilerimizin ve Mezunlarımızın etkin katılımı ile ihtiyaç malzemeleri toplandı.

Okul konferans salonumuzda hafta içi her gün etkin çalışan öğrencilerimiz toplanan malzemeleri ayırıp paketledi. Paketlenen tüm koliler her gün gün sonunda Bornova Şükrü Ergil Spor Salonuna İzmir Fen Lisesi adına teslim edildi ve Bornova TIR'ları doldukça deprem bölgesine doğru desteğimiz yola çıktı. Katkı veren herkese teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Türkiye Tek Yürek - Yaralarımızı SaracağızTürkiye Tek Yürek - Yaralarımızı SaracağızTürkiye Tek Yürek - Yaralarımızı Saracağız

Yayın: 10.02.2023 - Güncelleme: 10.02.2023 23:03 - Görüntülenme: 247

Etiketler :